Waar zijn wij actief?

Wij zijn voornamelijk actief in de regio Beuningen en West Maas & Waal. Maar Gastouderbureau de Koters breidt zich ook uit naar andere regio’s. Dit is afhankelijk van uit welke regio de gastouders en ouders zich aanmelden.

Op dit moment valt regio Noord-Brabant (zoals Oss, Uden, Rosmalen, Geffen, Nistelrode etc.) binnen de regio waar wij werkzaam zijn. Ook in Nijmegen en omgeving (Bemmel, Lent, Elst, Malden, Wijchen, Niftrik) en Arnhem, Putten, Ermelo, Otterlo, Gennep en Cuijk verzorgen wij graag de koppelingen.

In mei 2020 is ook regio Utrecht ook gestart. Denk aan plaatsen als Utrecht, Zeist, Amersfoort, Nieuwegein. Onder regio Urecht valt ook een stukje Gelderland: Ede, Apeldoorn, Wageningen en Veenendaal.

Zit uw regio er niet bij? Dan horen wij dat graag, wij kijken graag naar de mogelijkheden. Wel vinden wij het belangrijk dat u binnen een straal van 120 km woont van het gastouderbureau. Dit omdat wij de persoonlijke service willen blijven bieden en dat wij ook – mochten er calamiteiten zijn bij de ouders of gastouders – binnen 24 uur een afspraak kunnen plannen, en het liefst direct aanwezig kunnen zijn. Dus een maximale reistijd van ca. 1.5 uur houden wij toch graag aan. Dit kunnen calamiteiten zijn waarbij u gewoon even een luisterend oor wilt van iemand van het bureau of even ergens advies nodig voor hebt, wat niet telefonisch kan.

Wij zijn daarom ook altijd op zoek naar regio managers in de vorm van franchise vestigingen, zodat er in elke regio een consulente zit vanuit GOB de Koters. Mocht u daar interesse in hebben en zit uw woonplaats niet bij de bovengenoemde regio’s dan mag u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.