Vacature: regiomanager

Wegens uitbreiding zoeken wij regio managers die ons team willen versterken en graag zelfstandig ondernemer willen zijn. Je werkt vanuit huis en de functie is daarom erg goed te combineren met het opvoeden van je kinderen.

Als bemiddelingsmedewerker stel je je actief en creatief op om ouders en gastouders te werven in de markt. Je sluit contracten af tussen ouder, gastouder en Gastouderbureau de Koters. Je geeft (gast)ouders informatie en uitleg over onze diensten, evalueert regelmatig en onderhoudt de relatie. Je inventariseert hygiëne en veiligheid van de opvanglocaties middels huisbezoeken.

Gastouderbureau De Koters bemiddelt momenteel in Beuningen, Nijmegen, Wijchen, Druten, Deest, Horssen, Beneden leeuwen, Tiel, Oosterhout, Wamel, Maasbommel, Ewijk en Weurt. Voor de uitbreiding zijn we voor meerdere regio’s in Nederland op zoek.

We bemiddelen in kleinschalige huiselijke kinderopvang door gastouders en opvang aan huis (nanny). Wij bieden professionele kinderopvang door kwalitatief goed opgeleide gastouders en besteden veel aandacht aan het werven en selecteren van gastouders.

Afhankelijk wat de behoefte van ouders is kunnen wij flexibele opvang op maat leveren. Wegens groei zoeken wij mensen die full time of parttime zelfstandig ondernemer willen zijn in verschillende regio’s in Nederland.

Wij bieden:

Interesse mail dan naar: info@gastouderbureaudekoters.nl