Vacature: administratief medewerker

Werken bij Gastouderbureau De Koters betekent onderdeel zijn van een regionaal bureau dat zich onder andere bezig houdt met het bemiddelen en begeleiden van gastouders en vraagouders van kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar. Wij zijn een kleinschalig en transparant gastouderbureau gevestigd in Beuningen. De betrokkenheid is groot en wij vinden professionaliteit en kwaliteit erg belangrijk.

Administratief medewerker/marketing assistent (2 uur per week)

Functieomschrijving
Wij zoeken:
Een enthousiaste collega op MBO niveau die werkervaring heeft in een soortgelijke functie. Heb jij affiniteit met de kinderopvang en ben je bereidt je te verdiepen in de branche, dan hebben wij bij Gastouderbureau De Koters voor jou een leuke baan.

Dit ga je doen:
Je draagt zorg voor het bijhouden van de sociale media en bent in staat om met minimale aanwijzingen een nieuwsbrief te maken en te versturen. Daarnaast ondersteun je de directrice met licht administratief werk. Samen zorg je voor een maximale klanttevredenheid en klantbediening.

Je werkomgeving:
Hoe en waar deze 2 uur zijn in te vullen, gaat in goed overleg.

Jouw profiel
Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en ben je sterk in woord en geschrift? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren.

Jouw reactie
Ben je enthousiast?
Solliciteer dan direct door je brief met CV voor <datum> naar Sabrina van der Neut te sturen. Dit kan per mail: info@gastouderbureaudekoters.nl of per post naar: Gastouderbureau De Koters, Schoolstraat 14, 6641 BC  Beuningen.
Meer informatie over onze organisatie vind je op www.gastouderbureaudekoters.nl.