Laatste nieuws

17-08-2017

Let op: per 1 september verhuizen wij naar Schoolstraat 14, 6641 DC Beuningen.

04-01-2017

Wegens uitbreiding zoeken wij regio managers die ons team willen versterken en graag zelfstandig ondernemer willen zijn. Je werkt vanuit huis en de functie is daarom erg goed te combineren met het opvoeden van je kinderen.

Als bemiddelingsmedewerker stel je je actief en creatief op om ouders en gastouders te werven in de markt. Je sluit contracten af tussen ouder, gastouder en Gastouderbureau de Koters. Je geeft (gast)ouders informatie en uitleg over onze diensten, evalueert regelmatig en onderhoudt de relatie. Je inventariseert hygiëne en veiligheid van de opvanglocaties middels huisbezoeken.

Gastouderbureau De Koters bemiddelt momenteel in Beuningen, Nijmegen, Wijchen, Druten, Deest, Horssen, Beneden leeuwen, Tiel, Oosterhout, Wamel, Maasbommel, Ewijk en Weurt. Voor de uitbreiding zijn we voor meerdere regio’s in Nederland op zoek.

We bemiddelen in kleinschalige huiselijke kinderopvang door gastouders en opvang aan huis (nanny). Wij bieden professionele kinderopvang door kwalitatief goed opgeleide gastouders en besteden veel aandacht aan het werven en selecteren van gastouders.

Afhankelijk wat de behoefte van ouders is kunnen wij flexibele opvang op maat leveren. Wegens groei zoeken wij mensen die full time of parttime zelfstandig ondernemer willen zijn in verschillende regio’s in Nederland.

Wij bieden:
Franchise ondersteuning; management advies,t, advies bij marktontwikkelingen Ondersteuning bij opzetten eigen regio als zelfstandig ondernemer
Goede verdiensten op franchise basis
Een uitdagende baan met afwisselende werkzaamheden
De functie heeft een omvang van 12 tot 40 uur per week Een baan vanuit huis met zelf te plannen werktijden (eventueel onder schooltijd).
Meegroeien met onze snelgroeiende organisatie.

Interesse mail dan naar: info@gastouderbureaudekoters.nl 

02-12-2016
H
et jaar 2016 wordt weer bijna afgesloten. dit betekend voor alle gastouders weer veel administratie. Bent u nou opzoek naar een gespecialiseerde boekhouder die het vak als gastouder goed kent! Dan bevelen wij kas&kroost boekhouding aan. 

voor onze gastouders die gekoppeld zijn aan ons bureau en via ons zich aanmelden voor kas&kroost boekhouding, mogen wij de gastouder een mooie korting geven.

voor meer informatie neem even contact met ons op.

wilt u informatie over kas & kroost?
www.kasenkroost.nl


♥♥♥

15-09-2016
Wij zijn aangesloten bij KennisNetwerkGastouderopvang! Weten wat dit inhoud? Klik hier voor de website van de KNGO.

♥♥♥

15 -09 – 2016
Vanaf vandaag is Mandy niet meer werkzaam als consulente voor ons GOB. 
Mochten er vragen zijn kunt u voortaan terecht bij Sabrina. Sabrina is te bereiken op info@gastouderbureudekoters.nl

♥♥♥

20-05-2016
Op 31 mei a.s. geeft Mandy Frederiks een workshop over het hooggevoelig kind, ook wel HSK genoemd. Steeds meer kinderen hebben moeite met een te veel aan prikkels. Deze kinderen hebben baat bij wat extra begeleiding. Voor alle ouders en gastouders hebben wij deze workshop opgezet. Iedereen ingeschreven bij de Koters is van harte welkom. Voor deze workshop vragen wij een vergoeding van €7,50 (dit is voor de gastouders aftrekbaar!). Heeft u interesse om deze workshop bij te wonen? Stuurt u dan voor 27 mei een Email naar: mandy@gastouderbureaudekoters.nl. 

19-05-2016
Ook voor nieuwe gezinnen hebben wij een welkomstgeschenk klaar liggen! Na het starten van uw kind(eren) bij een gastouder ingeschreven bij ons bureau ontvangt u van ons een cadeaubon T.W.V. €25,00. Wij verwelkomen u hiermee graag bij ons bureau.   

♥♥♥

19-05-2016
Gastouderbureau de Koters heeft een leuke actie voor gastouders die zich bij ons inschrijven:
Zodra er een koppeling tussen u als gastouder en een gezin is ontvangt u van ons een lidmaatschap KNGO. Hiermee ontvangt u ook twee keer per jaar het WIJZ! Magazine. Dit Magazine staat bomvol informatieve artikelen gericht op gastouderschap. Daarnaast bevat het leuke weetjes, tips en ideeën. Maar dat niet alleen! Door uw lidmaatschap bij KNGO heeft u toeging tot de online omgeving met handige downloads, een online pedagogische bibliotheek met maandelijks nieuwe pedagogische artikelen, activiteit ideeën etc. Door dit lidmaatschap bent u altijd helemaal op de hoogte van het laatste nieuws rondom het gastouderschap.

Bent u al ingeschreven bij ons Bureau en heeft u een lopende koppeling? Dan krijgt u van ons 50% korting op dit abonnement. Informeer hierna bij uw regioconsulente.


♥♥♥

15-02-2016
Vanavond hebben we een informatieavond gegeven over “zakelijk zijn als gastouder” samen met 17 personen hebben we struikelblokken besproken en er zijn tips gegeven over het opstellen van een eigen contract, de boekhouding en hoe om te gaan met verlof/ziekte. 

♥♥♥

7-10-2015
Vanaf 1 november zijn onze samples en flyers terug te vinden in het woezel en pip koffertje die zwangere bij de verloskundige mee krijgen. Dit in 3 regio’s waaronder het CWZ. Dus een groot bereik. Daarom zijn wij nog opzoek naar gastouders regio Nijmegen. Maar ook Bemmel Elst Lent en natuurlijk ook Beuningen.

♥♥♥

Op 19-10-2015 staat er een informatieavond gepland voor ouders en gastouders ingeschreven bij de Koters. De uitnodiging heeft u via de mail ontvangen. U komt toch ook?

♥♥♥

22-8-2015
We zijn druk bezig met de nieuwe website! Mist u iets? Dan horen wij dit graag.